Komodo Labs Forums

NEWT Professional => NEWT Pro Network Inventory - Bug Reports => Topic started by: nkrowe on November 19, 2007, 09:38:29 AM

Title: Skip Broadcast IPs
Post by: nkrowe on November 19, 2007, 09:38:29 AM
I scanned from 10.0.1.0 to 10.0.4.255 and the box \"Skip Broadcast IPs\" is checked.  

In the listings it shows 10.0.1.255, 10.0.2.0, 10.0.2.255 and 10.0.4.0...........
Title: Skip Broadcast IPs
Post by: Komodo Support on November 19, 2007, 12:09:00 PM
Thank you.  That is a bug and is confirmed.  We\'ll get that fixed soon.