December 01, 2020, 08:59:17 AM

Author Topic: Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)  (Read 11233 times)

Coastie

  • Beta Tester
  • Member
  • *****
  • Posts: 61
  • Twitter @askyourgeek
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« on: February 10, 2004, 08:10:02 AM »
Some of my systems do not display the software tab correcty. If I double click a machine it opens machine details but the software list is empty or only shows a couple of software names. If I go to the main Software Tab in the main window these same machines have lots of software listed for them.

Komodo Support

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2698
  • Dayton, Ohio, USA
    • Komodo Laboratories LLC
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #1 on: February 10, 2004, 05:09:50 PM »
Thank you, we apologize for the trouble.

We are working on a maintence version and should have a fix for this next week.

merdavid

  • Member
  • *
  • Posts: 5
    • www.merula.net
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #2 on: March 25, 2004, 04:35:42 AM »
hi i'm having the same problem with the software tab, when viewed the main window i can see all the software, but when i double click and select the individual machines it shows none........

Komodo Support

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2698
  • Dayton, Ohio, USA
    • Komodo Laboratories LLC
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #3 on: March 29, 2004, 01:04:19 AM »
May I ask which version you're running, merdavid?

Shenshei

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #4 on: March 16, 2005, 01:19:45 PM »
I have the same problem with NEWT 2.0. It happens when Enviroment Variables is unchecked.

Is it normal 45 minutes for scanning 16 computers?

Komodo Support

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2698
  • Dayton, Ohio, USA
    • Komodo Laboratories LLC
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #5 on: March 16, 2005, 04:35:44 PM »
Thank you for the report, we will look into this very soon.

It is definitely not normal to take 45 min. to scan 16 computers.  It should only take about 30 seconds per machine.  We will contact you by email about this issue if it\'s ok with you.

TWilliams

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #6 on: February 10, 2006, 04:19:00 PM »
I am experiencing the same problem.  A scan on my 13 PC network takes about 45 minutes.  More importantly however, is that it \"sees\" certain PCs inconsistently- per scan.

Komodo Support

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2698
  • Dayton, Ohio, USA
    • Komodo Laboratories LLC
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #7 on: February 10, 2006, 07:20:20 PM »
Hello.  Is it ok if we contacted you privately about this using the email address you signed up with?

TWilliams

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Machine Details (Software Tab) (fixed in v2.5)
« Reply #8 on: February 13, 2006, 01:04:58 PM »
Yes, please.